Best verkochte producten

Aanbiedingen

Informatie

Reinigen van uw buitenfornuis
Het schoonhouden van uw Grand Hall buitenkeuken is makkelijk omdat de onderdelen van hoogwaardig RVS of geëmailleerd zijn. Voor gebruik, dienen ze schoongemaakt te worden. Gebruik nooit krassende schuursponsjes of agressieve schoonmaakmiddelen. Zeep, water en een zachte nylon borstel zal de meeste hardnekkige vlekken doen verwijderen. Hieronder vindt u een aantal praktische tips om uw Grand Hall buitenkeuken te onderhouden.

RVS frame
Om verkleuring van de RVS kap te voorkomen, dient u voor gebruik de kap schoon te maken.

De Polisher & Cleaner van Grand Hall Polisher & Cleaner kan u helpen bij het effectief reinigen van RVS, chroom en aluminium. Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen of schuurborstels omdat deze krassen kunnen veroorzaken.

Geëmailleerd stalen frame
Geëmailleerd staal is duurzaam en gaat jaren mee. Indien het staal regelmatig gereinigd wordt, ziet uw buitenfornuis er zelfs vele jaren als nieuw uit. Gebruik een niet-bijtend huishoudelijk schoonmaakmiddel om het vuil, het vet en de oliën te verwijderen.Gebruik nooit bijtende schoonmaakmiddelen of schuurborstels.

RVS grillroosters
Voordat u het grillrooster gaat gebruiken, adviseren wij u uw grillroosters af te wassen met een mild afwasmiddel en spoel het af met heet water, of doe ze in de vaatwasser. Gebruik voor hardnekkige etensresten een fiber borstel. Gebruik nooit een staalborstel om uw buitenkeuken schoon te maken.

Geëmailleerde gietijzeren bakplaat en andere accessoires
Om de gietijzeren bakplaat en accessoires te beschermen tegen roest, zijn deze afgewerkt met een onverslijtbare geëmailleerde finish. De bakplaat is eenvoudig te reinigen met behulp van een mild afwasmiddel waarna deze goed afgespoeld moet worden met heet water. Gebruik voor hardnekkige etensresten een fiber borstel. De bakplaat kan ook in de vaatwasser.

Binnenkant van de buitenkeuken
De binnenkant van de buitenkeuken dient ten minste één keer per jaar of wanneer het eerder nodig is, schoongemaakt te worden. Gebruik een fiber borstel om de binnenkant van uw buitenkeuken te reinigen. Gebruik nooit een staalborstel. De scherpe randen zullen het roestvrijstalen oppervlak beschadigen en het emaille zal afbreken hetgeen roest kan bevorderen.

Vetopvangbak.
Doe een stukje aluminium folie in het vetopvangbakje en gooi dit na gebruik weg om de bak mooi schoon te houden.