Tuinhaarden Er zijn 34 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Buschbeck Tuinhaarden

  Buschbeck tuinhaard

  De Buschbeck tuinhaard en barbecue is gemaakt van hoogwaardig beton. Dankzij de sterke dubbelwandige gemaakte constructie kun je niet alleen grillen met houtskool, maar ook zijn de Buschbeck tuinhaarden en barbecues super om een vuurtje in te stoken, sfeer verhogend voor ieder terras. Dankzij de dubbelwandige constructie kun je niet alleen grillen met houtskool, maar ook grillen op hout. Zo heb je dus een barbecue en tuinhaard in één. De lucht circuleert continue, hierdoor zijn de tuinhaarden duurzaam en veilig. Daarnaast kan je alle accessoires van Buschbeck bij barbecuegroothandel bestellen. Alle tuinhaarden worden op afspraak geleverd, op een pallet voor de deur, u moet de tuinhaard wel zelf monteren, er zit een duidelijke omschrijving bij.

  Door de dubbelwandige constructie van de Buschbeck barbecue open haarden kunt u niet alleen grillen met houtskool - de haarden kunnen branden met hout, waardoor ze een "all-around open haard" in de open lucht zijn. 
  Met het speciale ontwerp wordt een zeer hoge veiligheid bereikt. Tijdens het branden komen uitsluitend betonnen onderdelen van de schoorsteen in contact met de open vlam en voortdurend circuleert lucht tussen de buitenkant en de 5-delige vuurhaard.
  De bijzondere kwaliteit en hoge veiligheid normen van de barbecue open haarden herken je bij alle producten aan het "GS-certificaat".

  Heeft u vragen ? Neemt u dan vrijblijvend contact met onze productspecialist op. 

 • Portugal Tuinhaarden

  De Portugal haarden worden geheel gefabriceerd uit enkel hoogwaardige materialen. Zo zijn de toegepaste stenen een keramisch gebakken variant en heeft de toegepaste mortel een vuurvaste en warmte reflecterende samenstelling. Deze mortel wordt tijdens het mix proces bovendien voorzien van een fiber-vezel en alle afzonderlijke elementen worden tevens voorzien van ijzeren bewapening. Dit alles resulteert in een uiterst solide product waarvan uw lang kunt genieten!
  Door de keuze van de juiste materialen zijn alle haarden ook bestand tegen hoge temperaturen. Daardoor zijn de haarden dan ook uitermate geschikt voor het stoken met hout! De haarden hoeven NIET te worden behandeld met kwarts coating, ook het toepassen van 
  een metalen binnenschouw is NIET van toepassing of noodzakelijk!

Toon 1 - 34 van de 34 artikelen
Toon 1 - 34 van de 34 artikelen