Tuinhaarden Er zijn 14 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Buschbeck Tuinhaarden

  Buschbeck tuinhaard

  De Buschbeck tuinhaard en barbecue is gemaakt van hoogwaardig beton. Dankzij de sterke dubbelwandige gemaakte constructie kun je niet alleen grillen met houtskool, maar ook zijn de Buschbeck tuinhaarden en barbecues super om een vuurtje in te stoken, sfeer verhogend voor ieder terras. Dankzij de dubbelwandige constructie kun je niet alleen grillen met houtskool, maar ook grillen op hout. Zo heb je dus een barbecue en tuinhaard in één. De lucht circuleert continue, hierdoor zijn de tuinhaarden duurzaam en veilig. Daarnaast kan je alle accessoires van Buschbeck bij barbecuegroothandel bestellen. Alle tuinhaarden worden op afspraak geleverd, op een pallet voor de deur, u moet de tuinhaard wel zelf monteren, er zit een duidelijke omschrijving bij.

  Door de dubbelwandige constructie van de Buschbeck barbecue open haarden kunt u niet alleen grillen met houtskool - de haarden kunnen branden met hout, waardoor ze een "all-around open haard" in de open lucht zijn. 
  Met het speciale ontwerp wordt een zeer hoge veiligheid bereikt. Tijdens het branden komen uitsluitend betonnen onderdelen van de schoorsteen in contact met de open vlam en voortdurend circuleert lucht tussen de buitenkant en de 5-delige vuurhaard.
  De bijzondere kwaliteit en hoge veiligheid normen van de barbecue open haarden herken je bij alle producten aan het "GS-certificaat".

  Heeft u vragen ? Neemt u dan vrijblijvend contact met onze productspecialist op. 

Toon 1 - 14 van de 14 artikelen
Toon 1 - 14 van de 14 artikelen