Buschbeck Tuinhaarden

Aanbiedingen

Informatie

Buschbeck Tuinhaarden Er zijn 8 producten.

Maak een keuze uit de volgende subcategorieën

 • Accessoires

  Accessoires voor alle Buschbeck barbecue open haarden. U vindt een uitgebreid programma opties.
  Van het scheurbestendig deksel op de schoorsteen, alsmede producten voor de verfraaiing en het onderhoud van uw barbecue open haard. 

Toon 1 - 8 van de 8 artikelen
 • € 165,00 excl. btw € 199,65 incl. btw

  Met de Cortina terras haard barbecue kunt u ultiem genieten van een sfeervolle barbecue die de rook netjes via de schoorsteen laat verdwijnen.  Voor het stoken met hout is de haard uit te breiden met de vuurvaste binnenkap.

 • € 165,00 excl. btw € 199,65 incl. btw

  Met de Las Palmas terras haard barbecue kunt u ultiem genieten van een sfeervolle barbecue die de rook netjes via de schoorsteen laat verdwijnen. Uitsluitend en alleen geschikt voor houtskool vuur. Voor het stoken met hout is de haard uit te breiden met e vuurvaste binnenkap.

 • € 204,95 excl. btw € 247,99 incl. btw

  De in wit uitgevoerde Grillbar Venedig is uitermate geschikt voor gebruik als barbecue of voor een sfeervol vuurtje. Hout en houtskool is dus mogelijk. Watervast en eenvoudig te reinigen.De levensverwachting van deze tuinhaard is zeker 20 jaar! 

 • € 289,00 excl. btw € 349,69 incl. btw

  De tuinhaard Carmen is een rustieke openhaard barbecue gemaakt van natuurlijk grijs beton. Het oppervlak van de haard kan naar eigen idee worden behandeld of geschilderd. De brandwerende verbrandings ruimte met meerdere grill niveaus en een ruim hout compartiment geven een functionele algehele indruk.

 • € 372,00 excl. btw € 450,12 incl. btw

  Tuinhaard Valenzia met het tweekleurige uiterlijk maakt deze tuin barbecue haard een bijzonder juweel. Het brandwerende verbrandings element en een grote hout opslag bieden optimale functionaliteit voor jaren.

 • € 415,00 excl. btw € 502,15 incl. btw

  Tuinhaard Elba is gemaakt van sneew witgetextureerd beton en roestvrijstaal. Dit cret een harmonieuze combinatie en geeft deze open haard dat 'speciale iets ". Een barbecue open haard voor iedereen die dingen eenvoudig, maar exclusief willen hebben op hetzelfde moment. Hij is eenvoudig en elegant.

 • € 496,00 excl. btw € 600,16 incl. btw

  De tuinhaard Rondo is een open haard barbecue die aan de hoogste eisen voldoet van functionaliteit en design. Het onverwoestbare oppervlak in een wit kwarts structuur combineert met het koperen scherm een ??harmonieus geheel. De ruim gesneden verbrandingskamer garandeert een optimale handling.

 • € 660,00 excl. btw € 798,60 incl. btw

  De tuinhaard Venedig RVS Kap is een moderne architectuur voor uw tuin. Deze open haard barbecue krijgt zijn bijzondere aantrekkingskracht door de combinatie van de hoogwaardige RVS afzuigkap en het zuiver witte kwarts gestructureerde oppervlak. Door de in hoogte verstelbare capuchon kunt u onbelemmerd werken op de grill.

Toon 1 - 8 van de 8 artikelen